ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Selmani Farisi İmam Hatip Ortaokulu

Ara

ÇEDES kapsamında Gazze için yürütülen yardım kampanyası okulumuzda da uygulanmıştır. Yardımlar gerekli yere ulaştırılmıştır. Etkinliğin düzenleyicisi ve yürütücüsü olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Eskişehir’de düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları Futbol Turnuvasına katıldı. İmam Hatip Ortaokullarındaki Spor Kültürünü arttırmak, arkadaşlık ve sosyalleşme adına katkıda bulunmak için düzenlenen turnuvada başarı gösteren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. (30 Kasım 2023)

Ara

Öğrencimiz Miraç KAYA birinciliği okulumuza getirirken erkekler takımımız il ikincisi, kızlar takımımız il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizin başarısı daim olsun. Yol gösteren öğretmenleri ile parlamaya devam etsinler. Emeği geçen Okulu Müdürü ve Beden Eğitimi Öğretmeni’miz Onur KILIÇ’a teşekkür ederiz. (28 Kasım 2023)

Kas

Okulumuzda öğrenci ve velilerimiz tarafından coşku ile kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü biz öğretmenleri hem gururlandırmış hem de onurlandırmıştır. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Nesiller yetiştirmeye devam. (24 Kasım 2023)

Kas

Bakanlığın başlattığı proje kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmenleri tarafından seçilen “Pembe İncili Kaftan” adlı öyküyü okuyan öğrencilerimiz okudukları öykü ile ilgili afiş çalışması gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen okulumuz öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz. (23 Kasım 2023)

Kas

Okulumuzda Çocuk Hakları’na dikkat çekmek için pano çalışması gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. (23 Kasım 2023)

Kas

Değerler Kulübü olarak Ayşe ÇEVİK ve Hilal UÇAR öğretmenlerimiz önderliğinde Nasrettin Hoca Huzurevi ziyaretinde bulunan öğrencilerimiz yaşlılarımızla kaynaşmıştır. Yaşlılara duyulan saygı, sevgi ve hoşgörü konusunda farkındalık kazanmıştır. (22 Kasım 2023)

Kas

Arapça dersi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni’miz Ayşe ÇEVİK’in hazırladığı etkinlik ile öğrencilerimiz yeni kelimeleri eğlenerek öğreniyor. (21 Kasım 2023)

Kas

Diyabet konusunda öğrencilerimize farkındalık kazandırmak adına videolar izletildi. (20 Kasım 2023)

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 85. Yılında okulumuzda Anma Programı düzenlendi. 2 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program şiirlerin okunması ve oratoryo gösterimi ile devam etti. Programın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmeni’miz Zerrin BİLGİÇ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. (10 Kasım 2023)

Kas

Konuşma sınavından renkli görüntüleri ile 8. sınıf öğrencilerimiz. Bir işi işlem basamaklarını uygun yazmak, yapmak ve anlatmak için bazen bir yemek tarifi yeterlidir. Yaşayarak ve yaparak öğrenen öğrenciler yetiştirmek hedefimizdir. Emeği geçen Türkçe Öğretmeni’miz Elifnur BURSALI’ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. (08 Kasım 2023)

Kas

Okulumuzda Türkçe dersi kapsamında konu ile ilgili etkinlikler düzenlendi. Etkinliği açık alanda gerçekleştirilmesi ile okulun sadece dört duvardan ibaret olmadığını gösteren Türkçe Öğretmeni’miz Zerrin BİLGİÇ’e ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz. (08 Kasım 2023)

“Kan ve hayat kurtar.”

Okulumuzda Kızılay Haftası ile ilgili pano düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. (02 Kasım 2023)

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı oklumuzda coşku ile kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan program şiirlerin okunması ve oratoryo gösterisi ile devam etti. Program sonunda il ve ilçemizde dereceye giren, okulumuzda başarı gösteren öğrencilere ödüller verildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. (29 Ekim 2023)

Kas

Eskişehir’de Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısı ile düzenlenen Cumhuriyet Koşu yarışmasında Okulumuz Öğrencisi Miraç Kaya Küçük Erkeklerde İl Birincisi olup Ankara’da düzenlenecek olan Atatürk Koşusuna katılmaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Küçük Erkek Takımı yarışmada İl İkincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz. (26 Ekim 2023)