ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Selmani Farisi İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuzda Öğretmen ve Öğrencilerimizin Abdest alabilmeleri için Şadırvan yapıldı. (25 Ekim 2023)

Kas

Okulumuz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında Denizli İline gezi düzenledi. Okul gezimizde

• Pamukkale Travertenleri
  • Kırmızı Travertenler
  • Laodikeia Antik Kenti
  • Hierapolis Antik Kenti
  • Teleferik gezildi.

Yeryüzü hareketleri sonucu oluşan doğal güzellikleri ve Roma İmparatorluğu zamanında kalan tarihi yerleri yerinde gören öğrencilerimiz hem öğrendi hem eğlendi. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. (22 Ekim 2023)

Kas

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında Okulumuzda Deprem ve Yangın tatbikatı gerçekleştirildi. (13 Ekim 2023)

Kas

5/A sınıfı öğrencileri atasözlerinin hikâyeleştirerek canlandırdı. Dilin en temel unsurlarından biri olan atasözlerine hayat veren öğrenciler, konuyu böylece daha iyi kavramış ve pekiştirmiş oldular. Bu etkinliği düzenleyen Türkçe Öğretmeni’miz Elifnur BURSALI’ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. (11 Ekim 2023)

Kas

Okulumuzda 5. sınıflar için düzenlenen hazırbulunuşluk sınavının sonuçları doğrultusunda dereceye giren ilk üç altın, gümüş ve bronz rozetler Okul Müdürü Onur KILIÇ ve Sınıf Rehber Öğretmeni Hilal UÇAR tarafından takdim edildi.

(8 Ekim 2023)

Kas

5. sınıf 1. ünite kapsamında İngilizce dersinde öğrencilerimiz kukla kullanarak hem kendilerini tanıttılar hem de birbirleri ile tanıştılar. Böylece İngilizce dilini pekiştirdiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Our students of 5th grade in English class introduced themselves and met their studens by using puppets. They practiced speaking. (7 Ekim 2023)

May

Okulumuz öğrencileri tarafından Şiir Dinletisi Programı gerçekleştirildi. Gençlik Spor ve İlçe Müdürlüğü Konferans Salonundagerçekleşen programda şairlerin şiirlerini okuyan öğrencilerimiz dinleyenlerde hoş bir seda ve güzel duygular bıraktılar. Programın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Elirnur BURSALI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Ülke genelinde yardım talebi ve ihbarların tek çatı altında toplanması amacıyla başlatılan "112 Acil Çağrı Merkezi " tanıtım videosu öğrencilerimize izletilip ,112 Acil Çağrı Merkezi hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Haz

7 bölge 22 il 7'den 77'ye e-twinning çalıştayı sonucunda oluşturduğumuz ekip ile Pandemic Party Projesini başlattık. Projemizde 10 Türk 2 yabancı partner ile çalışmaktayız. Bu proje okulumuz İngilizce Öğretmeni Hilal UÇAR ve 5.sınıf öğrencilerinden Hüsnü Yusuf, Ecrin İlknur ve Nisanur ile birlikte yürütülmektedir. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 96.yıl dönümü  okulumuzda coşkuyla kutlandı.Başta töreni hazırlayan İngilizce öğretmenimiz Hilal Uçar olmak üzere programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz .