ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Selmani Farisi İmam Hatip Ortaokulu

Nis

İlçemizde düzenlenen 23 Nisan Spor Müsabakalarına katıldık. Müsabakalarda okulumuzu temsil eden ve başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ilçe programında sportif turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Sayın Belediye Başkanı’mız Habil DÖKMECİ tarafından takdim edilmiştir. Başta Okul Müdürü’müz Onur KILIÇ olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda okulumuzun hazırlamış olduğu “Harman Dalı Gösterisi” Hilal UÇAR öğretmenimiz liderliğinde ilçe kapsamında düzenlenen programda sunuldu. Emeği geçen idari kadromuza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlanan program kapsamında kutlanmıştır. Günümüzü çeşitli oyunlar eşliğinde coşkuyla kutladık. Gün sonunda ortaya renkli görüntüler çıktı. Emeği geçen idari kadromuza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

“Çocukların dünyası güzelleşirse dünya güzelleşir.”

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile beraber doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi. Okulumuzdan hareket ile başlayan yürüyüş, Gönül Dağı’nın zirvesine çıkılması ile devam etti. Tırmanışta bizlere destek olan Sivrihisar Trekking ekibine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayı boyunca etkinliklerimiz devam etmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve zikirmatik sponsorlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz tarafından iftar programı düzenlendi. Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşen programda Dualar edilip Oruçlar açıldı.

Mrt

Ramazan ayının vesilesi ile Teravih Namazımızı Sivrihisar Ulu Camisinde öğrenci ve velilerimizle beraber kıldık.

Mrt

İlçe programı kapsamında düzenlediğimiz 12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü coşku ile kutlanmıştır. Emeği geçen idari kadromuza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katılımlarından dolayı değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

“Allah bu millete, bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!”

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine LGS öncesi okul tanıtım gezisi düzenlendi. Tanıtım gezisinde gidilen yerler:

• Fatih Fen Lisesi
  • ETİ Sosyal Bilimler Lisesi
  • Uluslararası Cevat Ülger Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okullar hakkında bilgi alan öğrencilerimiz daha sonra Sazova Parkında eğlenceli vakit geçirdiler.

Mrt

Okul sporları atletizm il müsabakasında 1000 metre küçük erkeklerde okulumuz öğrencisi Miraç KAYA İl Birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yarıyıl öncesi okulumuzda

• Kandilleşme
  • Kuran-ı Kerim okuma
  • Kitap okuma
  • Bilgi yarışması
  • Sportif yarışmalar
  • Sinema etkinliği
  • Masa Tenisi Müsabakası
  • Karne töreni yapıldı.

Öğrencilerimizin keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiği etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Sporları Yıldız Kızlar Masa Tenisi Turnuvasında başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Bakanlığımız tarafından başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında “Yunus Emre Divanı”ndan şiirler ile geceye bir ses bıraktık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda yapılan etkinlikle kutlandı. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.